Obsługa placówek edukacyjnych ( stołówki szkolne )
Proponujemy Państwu indywidualną ofertę ukierunkowaną na żywienie dzieci. Nasza firma ma doświadczenie w przygotowywaniu posiłków dla dzieci dlatego też z pełną odpowiedzialnością zapraszamy do współpracy w zakresie profesjonalnego prowadzenia stołówek szkolnych.
..zobacz więcej | Katering imprez firmowych
 BAR CaterIng Kraków tel. 600 000 000 e-mail: Godziny otwarcia: Pn. - Pt. 10.30 - 17.00
..zobacz więcej | Catering
Bar
"CaterIng" zajmuje się również profesjonalnym cateringiem w
zakresie dostarczania posiłków do przedszkoli i szkół. Proponujemy możliwość
ustalenia z góry tygodniowego menu. Oferujemy dostawy posiłków
profilaktycznych i regeneracyjnych. Proponujemy smaczne i domowe
zestawy obiadowe
..zobacz więcej |
|
|  | » Kącik kulinarny » galantyna z karpia filety z karpia 1kg cebula 80g seler 30g wino białe wytrawne 0.05l bułka 100g masło 50g mleko 0.08l jaja 2 szt sól, pieprz, gałka muszkatołowa
SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA Zdjąć skórę z filetów i pozostawić ją do zwinięcia masy rybnej. Cebulę i seler pokroić w kostkę, lekko przysmażyć na maśle, polać winem i dusić pod przykryciem. Bułkę namoczyć w mleku i odcisnąć. Wszystko to zmielić przez maszynkę na cienkim sicie. Dodać kolejno żółtko, białko i przyprawy. Na foli spożywczej rozłożyć skórę z karpia, a następnie włożyć masę rybną. Całość szczelnie zrolować. Pieczemy w piekarniku w kąpieli wodnej w temperaturze 135 st C około godziny.
|
|